Het ultieme Achterhoekse Fietsgenot

Waarom ons?.

Waarom kiezen voor Velorette fietsverhuur?

Wie / wat is Velorette?

Velorette biedt u leuke en unieke uitjes aan met de meermans 4 persoons-recreatiefiets. Fietsen in de Achterhoek, maar dan geheel vernieuwend! Gezamenlijk een toertocht maken, en iedereen kan mee! Geschikt voor jong en oud.  In een prachtige landelijke omgeving (Essenlandschap) wordt u gastvrij ontvangen. De schoppe van “Deunk” dateert uit 1930 en hier ervaart u ouderwetse gezelligheid en nostalgie. Vanaf het ‘Rustpunt’onder de Lindebomen heeft u een adembenemend uitzicht.

Joost Ubbink

Velorette fietsverhuur

Voor vragen, suggesties of opmerkingen kunt u altijd contact opnemen. Bekijk en volg ons ook op Facebook en Twitter.

Waarom kiezen voor huren bij Velorette?

Een gezellig en bijzonder uitje is gegarandeerd door een dagje op de Velorette recreatiefiets door de Achterhoek te toeren. Een’super-cool’ kinderfeest, een schooluitje, een familiedag, kameradendag, vriendinnendag, zussendag, personeelsuitje, afdelingsuitje, bedrijfsuitje of een vrijgezellendag……  Het maakt niet uit welke dagje uit u gaat organiseren. Een toertocht met de Velorette fiets is gegarandeerd een leuke en gezellige dag! Samen gaat u er op uit!
Al in 2007 is Motorette opgericht en zijn we gestart met het verhuren van Vespa snorscooters voor een leuk dagje uit in de Achterhoek. Destijds één van de eerste scooterverhuurders van Nederland en als eerste en enige in Gelderland. In 2010 zijn daar onze Velorette groepsfietsen bijgekomen.
Wij geven u altijd voordat u op pad gaat een goede instructie en uitleg over de Velorette fiets, zodat u zorgeloos en ontspannen weg zult fietsen. U krijgt persoonlijke aandacht zodat iedereen veilig de weg op gaat.
Als Achterhoekers zijn wij al jaren liefhebbers van deze streek en wilden graag de schoonheid van de omgeving bij een groter publiek bekend maken. Onze liefde voor de natuur en de kennis van de omgeving maken dat wij met passie en plezier u graag laten meegenieten van al het moois dat de Achterhoek te bieden heeft.
U krijgt van ons een route mee, waarmee u zeker de leukste weggetjes en plekjes in de omgeving zult aandoen. Wij hebben verschillende routes voor u, afhankelijk van wat u graag wilt zien en welke plaats(en) u graag wilt bezoeken.
Alles en iedereen past op de Velorette recreatiefiets. Bagage kan worden meegenomen op de bagagedrager. 
Met z’n allen eropuit en iedereen kan mee! Gegarandeerd een leuk dagje uit.
Geen motor, geen accu, maar geheel op eigen kracht genieten van de natuur! Duurzaam fietsen!.
Onze locatie is gelegen in het Nationaal Landschap van Aalten, in het buurtschap Barlo. Vanaf dit startpunt begint meteen het landelijke gevoel. Wijdse uitzichten, prachtige wegen, boerderijen en natuur. En onderweg ….. te veel om hier op te noemen en dat zult u zelf moeten beleven!
Al onze prijzen zijn inclusief BTW. De pickickmanden doen we er voor u gratis bij, dus geen onvoorziene extra kosten!

Een gezellig en bijzonder uitje is gegarandeerd door een dagje op de Velorette recreatiefiets door de Achterhoek te toeren. Een’super-cool’ kinderfeest, een schooluitje, een familiedag, kameradendag, vriendinnendag, zussendag, personeelsuitje, afdelingsuitje, bedrijfsuitje of een vrijgezellendag……  Het maakt niet uit welke dagje uit u gaat organiseren. Een toertocht met de Velorette fiets is gegarandeerd een leuke en gezellige dag! Samen gaat u er op uit!

Geschikt voor zorginstellingen, scholen:

Door het informatieve, educatieve en sportieve karakter van een Velorette fietstocht maakt dit een bijzonder gezellig en leerzaam dagje uit. Uitermate geschikte voor scholen, zorginstellingen en bedrijven!

Een toertocht op de Velorette recreatiefiets is ook zeer geschikt om voor minder validen en beperkt gehandicapten te organiseren. De begeleider gaat als bestuurder mee en zo kan toch een hele groep minder validen er op uit om een onvergetelijke dag te beleven.

Leuk te combineren:

In de Achterhoek zijn meer dan voldoende mogelijkheden voor recreatie om indien gewenst het programma verder aan te vullen. Velorette heeft een aantal arrangementen voor u samengesteld waarmee u de mooiste plekjes ontdekt. Informeer naar de mogelijkheden!
Wij zullen u voordat u op pad gaat de mooiste routes laten weten, u adviseren waar bezienswaardigheden te vinden zijn en aangeven waar nog echt lokale producten en gerechten gekocht kunnen worden. Uiteraard staat het u vrij om te gaan waar u heen wilt, wij zullen u alleen een aantal suggesties doen toekomen. U ontvangt van ons een routekaart zodat u uw eigen route kunt uitstippelen, maar er zijn ook beschreven en bewegwijzerde routes beschikbaar.

Mocht u vragen hebben of speciale wensen, schroom niet om dit met ons te overleggen. In overleg is veel mogelijk!

Met de groepsfiets van Velorette:

Dagje uit in de Achterhoek:

Velorette & Picknick:

Bedrijfsuitjes:

Back to Top