Reserveer direct: KLIK HIER
"Het ultieme Achterhoekse Fietsgenot"

Du Vin Du Pain Du Velorette

Ontdek de wijngaarden van de Achterhoek

Met ruim dertig hectare aan wijngaarden is de Achterhoek één van de grootste wijnstreken van Nederland. De vruchtbare bodem is uitermate geschikt voor de teelt van wijndruiven. Er zijn zo’n twintig wijngaarden in de regio, die stuk voor stuk kwaliteitswijn maken

In samenwerking met de verschillende wijngaarden bieden wij u de mogelijkheid een toertocht op de Velorette fiets door de Achterhoek te combineren met aansluitend een wijnexcursie.

Du Vin Du Pain Arrangement

Velorette biedt in combinatie met nabij gelegen wijngaarden het ‘Du Vin Du Pain’ arrangement aan. Een fietstocht op de Velorette fiets door het prachtige Achterhoekse landschap en kennismaking met de wijngaard in Nederland. Heerlijk relaxed fietsen door de prachtige natuur over de mooiste paden en wegen en ontdek de Achterhoekse wijnen!

Uw start is bij onze landelijk gelegen locatie aan de Groot Deunkweg in Barlo, op de grens van Lichtenvoorde en Aalten waar u gastvrij wordt ontvangen en alwaar de Velorette fietsen voor u klaar staan. Na een korte uitleg over de fiets gaat u op pad langs bezienswaardigheden in de omgeving. Wij hebben uiteraard een mooie route voor u beschikbaar. (Duur ca. 2 uur)

Aan het eind van de route of onderweg komt u aan bij de wijngaard. Hier bestaat het programma vervolgens bijvoorbeeld uit:

  • excursie door de wijngaard
  • uitleg over de druiventeelt van de Achterhoekse wijnen
  • proeven van 2 witte wijnen, 1 rode wijn en 1 rosé wijn
  • duur excursie met wijnproeverij +/- 1,5 / 2 uur

Prijs van dit arrangement is Euro 25,- p.p. (bij deelname van 4 personen per fiets, huurtijd fiets 2 uur)

Dit arrangement is geschikt voor groepen vanaf 8 personen.

Aansluitend zijn er mogelijkheden voor een barbecue. Speciaal voor bedrijven, personeelsverenigingen en familiefeesten is het het ‘Du Vin Du Pain Du Velorette’ arrangement een zeer geschikt uitje of evenement.

Heeft u nog speciale wensen? Informeer dan naar de mogelijkheden.

Terug naar ons arrangementen overzicht

Ook leuk om te doen, een aantal tips:

Geen zin om te fietsen?

Educatief & Leuk:

Workshops:

Back to Top