Het ultieme Achterhoekse Fietsgenot

Trappen en Happen.

Velorette fietstocht afsluiten met een diner of kookworkshop

Hieronder vindt u overzicht van arrangementen die wij, in samenwerking met verschillende horeca bedrijven in de omgeving, speciaal voor u hebben samen gesteld.  Vanzelfsprekend is het ook mogelijk onze Velorette fietsen te huren zonder gebruik te maken van deze arrangementen.

Grand Café Markt5

Grand Café Markt 5 ligt zeer centraal op de Markt in Lichtenvoorde (Gemeente Oost Gelre) en is qua interieur uniek in de Achterhoek. Dé ontmoetingsplaats in Lichtenvoorde.  Een locatie om na uw fietstocht te genieten van een drankje en een hapje.

Meer informatie

Restaurant Beneman

Restaurant Beneman is een sfeervolle locatie in Vragender, het kleinste kerkdorp van de gemeente Oost Gelre. Tevens bevindt zich voor Restaurant Beneman een Toeristische Overstap Punt (TOP) als het startpunt van verschillende wandel- en fietsroutes.

Meer informatie

Boerderij De Oude Linde

In samenwerking met Boerderij “De Oude Linde” , gelegen in het pittoreske Bredevoort bieden wij u de mogelijkheid de Velorette fietstocht door de Achterhoek te combineren met aansluitend een italiaanse of tapas kookworkshop.

Meer informatie

Trappen en happen met de Velorette groepsfiets

Natuurlijk zijn de arrangementen slechts een selectie van de vele mogelijkheden voor een geweldig dagje uit in combinatie met een tocht op de Velorette fiets. U kunt ook zelf uw dagindeling bepalen door de Velorette fiets tocht te combineren met één van de vele mogelijke activiteiten in de Achterhoek. Mocht u nog speciale wensen hebben kunt u dit aangeven op ons reserveringsformulier.

Leuk om te doen, een aantal tips:

Du Vin du Pain:

Educatief & Leuk:

Workshops:

Back to Top