Het ultieme Achterhoekse Fietsgenot

Kookworkshop De Oude Linde.

Het Landleven gevoel in de Achterhoek

In de Achterhoek tussen het dorp Aalten en het boekenstadje Bredevoort, ligt verscholen in het groen, aan de Schulenkampweg 19, Boerderij “De Oude Linde”. Een prachtige romantische locatie in een landelijke omgeving. Het is dan ook heerlijk toeven op deze unieke plek, waarbij het “landleven gevoel” optimaal tot uiting komt. Het geheel ademt de sfeer van harmonie en gezelligheid uit.

In samenwerking met Boerderij “De Oude Linde” bieden wij u de mogelijkheid uw fietstocht op de Velorette fiets door de Achterhoek te combineren met aansluitend een kookworkshop.

‘Kookworkshop Arrangement’

Uw start is op onze locatie “Klein Deunk in Aalten – Barlo alwaar u wordt ontvangen met een kopje koffie /thee en iets lekkers. Tijdens de koffie zullen de Velorette fietsen klaargezet worden, waarna u een korte uitleg krijgt over de bediening van de fiets. Vervolgens maakt u een heerlijke tocht (ca. 2 uur) met de Velorette fiets door het Achterhoekse landschap. Velorette heeft hiervoor verschillende routes beschikbaar die voeren langs vele bezienswaardigheden en de mooiste plekjes in de omgeving.

Na afloop van de fietstocht is er voor u gereserveerd bij Boerderij “De Oude Linde” alwaar u in de kookstudio kunt deelnemen aan een kookworkshop. De moderne keuken op het vroegere deel, die van alle gemakken is voorzien, ademt een sfeer van huiselijkheid en nostalgie uit. In deze ruimte is plaats om heerlijk samen te koken, maar ook voldoende ruimte om gezellig met elkaar te tafelen onder het genot van een goed glas wijn bij de haard. Op zwoele zomerdagen kunt u buiten op het erf onder de oude eiken- en lindebomen of in de avondzon plaatsnemen.

Keuze uit:

  • Italiaanse workshop; bereiden van allerlei Italiaanse voorgerechtjes, een vis of vleesgerecht en nagerecht. maximaal 8-10 personen
  • Tapas workshop; u maakt allerlei Tapas (kleine gerechtjes) die in het geheel een volledige maaltijd vormen. maximaal 24 personen

Voor beide workshops geldt: in overleg is het mogelijk uw voorkeur voor bepaalde gerechten kenbaar te maken, bijvoorbeeld een ander manier van vis bereiden of het roken van vlees of allemaal lekkere nagerechten.

Prijs voor dit arrangement: € 90,00 p.p. bestaande uit:

  •  Ontvangst met koffie/thee en iets lekkers
  •  fietstocht van ca. 2 uur op de Velorette fiets, inclusief route.
  •  Kookworkshop (Italiaans of Tapas), 3,5 tot 4 uur, inclusief consumpties.
  •  Prijs is gebaseerd op 4 personen per fiets, huurtijd 2 uur. Voor afwijkend aantal personen of huurtijd zal een aangepaste arrangementsprijs gelden.

Minimale deelname is 8 personen. Vul uw wensen in op het reserveringsformulier en wij kijken voor u of er nog plaats is!

Terug naar ons arrangementen overzicht

Ook leuk om te doen, een aantal tips:

Du Vin du Pain:

Educatief & Leuk:

Workshops:

Back to Top