Het ultieme Achterhoekse Fietsgenot

Bourgondisch Biken.

Relaxed fietsen, Picknick en Genieten!

Picknicken is altijd een een goed idee om extra te genieten van de natuur en bijv. een heerlijke lunch. Onderweg langs onze routes zijn er voldoende leuke plekjes voor een gezellige picknick.

Rustpunten Achterhoek

Rustpunten zijn plekjes waar je zomaar bij de boeren en landeigenaren op het erf mag komen om even een stop te maken. Op de meeste locaties kun je een kijkje nemen op het erf zelf en iets opsteken over cultuurhistorie van het pand  en de streek of  over de passie van de bewoner zelf. Op enkele Rustpunten zullen tevens eigen agrarische producten te koop aangeboden worden.

www.rustpunt.nu

Gevulde picknickmand

Wilt u heerlijk fietsen, genieten van de omgeving en natuur en onderweg langs de route gezellig picknicken? Dan is het “Bourgondisch Biken” arrangement wellicht iets voor u. Of zoals we in de Achterhoek zeggen het “Boergondisch Trap & Hap” arrangement

Wat is er mogelijk:

  • Picknickmand mee achterop de Velorettefiets
  • Zelf vullen of wij regelen dit voor je!
  • Mooie route langs de rustpunten
  • Tips voor onderweg
  • Lokale streekproducten

Bourgondisch Biken Arrangement

Uw start is bij het Rustunt aan de Groot Deunkweg 12 in Barlo (Aalten) waar u gastvrij wordt ontvangen met koffie en wat lekkers en alwaar de Velorette fietsen voor u klaar staan. Na een korte uitleg over de fiets gaat u op pad langs bezienswaardigheden in de omgeving. Wij hebben een route voor u beschikbaar. (Duur ca. 2,5 uur) Voor onderweg geven wij u een rijk gevulde pickninkmand mee, die achterop de bagagedrager van de fiets bevestigt zal worden. Zo kunt u heerlijk ontspannen op weg, en zelf bepalen wanneer het tijd is voor een stop.

Prijs van dit arrangement is Euro 32,50,- p.p. (bij deelname per fiets / 4 personen)

Dit arrangement is geschikt voor groepen vanaf 4 personen.

Het is ook mogelijk om voorafgaand of na afloop van de fietstocht bij ons eigen Rustpunt onder de Lindebomen aan de picknicktafel aan te schuiven en te genieten van het prachtige weidse uitzicht.

Heeft u nog speciale wensen? Informeer dan naar de mogelijkheden.

Ook leuk om te doen, nog meer tips:

Fiets en Wijn

Educatief & Leuk:

Workshops:

Back to Top