Het ultieme Achterhoekse Fietsgenot

Over de Velorette fiets.

De moderne zit/ligfiets voor 4 tot 7 personen

Velorette Recreatiefiets Verhuur / Over de Velorette fiets

Onze Velorette recreatiefietsen!

Moderne uitvoering van de trapkar, tandem en ligfiets in één! Een 4 wielige familiefiets, niet alleen geschikt voor families!

Een superlichte moderne vierwielige zit/ligfiets waarmee u sportief en gezond, actief bezig kunt zijn. Door de traploos te verstellen stoelen zit/ligt u comfortabel, door de onafhankelijke versnelling bepaalt u uw eigen tempo en vering rondom geeft extra comfort. Hiermee is de fiets een leuk vervoermiddel voor allerlei doeleinden. Tevens is de fiets uitermate geschikt om samen te fietsen met mindervaliden of mensen die slecht ter been zijn, of zelfs in een rolstoel zitten.

Waarom kiezen voor de Velorette groepsfiets?

Met z’n allen eropuit en iedereen kan mee! Zelfs de allerkleinsten en personen die slecht te been zijn, kunnen mee op de Velorette fiets. Gegarandeerd een leuk dagje uit.
Alles en iedereen past op de Velorette recreatiefiets. De allerkleinsten kunnen mee op de te plaatsen kinderbankjes, Bagage kan worden meegenomen op de bagagedrager of in de meegeleverde picknickmand. 
Geen motor, geen accu, maar geheel op eigen kracht genieten van de natuur! Met 4PK (Persoonlijke Krachten) ontdekt u de mooiste plekjes.
U krijgt van ons een route mee, waarmee u zeker de leukste weggetjes en plekjes in de omgeving zult aandoen. Wij hebben verschillende routes voor u, afhankelijk van wat u graag wilt zien en welke plaats(en) u graag wilt bezoeken.
Iedereen kan in zijn of haar eigen tempo meefietsen dus uitermate geschikt voor mensen die misschien wat minder goed ter been zijn. 
De Velorette fiets is ook uitmate geschikt om samen te fietsen met diegene die iets meer zorg en aandacht nodig hebben. Denk daarbij aan mindervaliden,  ouderen en personen in een rolstoel.
Jaaa, we gooien het woord er maar bij: Duurzaam fietsen! Geen motor, geen accu, maar geheel op eigen kracht genieten van de natuur!  
Onze locatie is gelegen in het Nationaal Landschap van Aalten, in het buurtschap Barlo. Vanaf dit startpunt begint meteen het landelijke gevoel. Wijdse uitzichten, prachtige wegen, boerderijen en natuur. En onderweg ….. te veel om hier op te noemen en dat zult u zelf moeten beleven!
Al onze prijzen zijn inclusief BTW. De pickickmanden en kinderzitjes doen we er voor u gratis bij, dus geen onvoorziene extra kosten!

Velorette Familiefiets Groepsfiets Fietsverhuur

Velorette biedt u leuke en unieke uitjes aan met de meermans 4 persoons-recreatiefiets. Fietsen in de Achterhoek, maar dan geheel vernieuwend! Stap eens op de Velorette recreatiefiets! Gezamenlijk een toertocht maken, en iedereen kan mee! Geschikt voor jong en oud.

Contact Informatie

Adres

Groot Deunkweg 12, 7122 RS Barlo (Aalten)

info@velorette.nl
www.velorette.nl

Social Media

 

Back to Top