Het ultieme Achterhoekse Fietsgenot

Onthaasten in de Achterhoek.

Verassend mooi en veelzijdig

Velorette Recreatiefiets Verhuur / Onthaasten in de Achterhoek

De Achterhoek is een gebied om te ontdekken. Langs grote bomen, door bossen en om boerderijen heen. Om de zoveel meter biedt de Achterhoek een ander uitzicht. Het landschap wordt daarom vaak omschreven als coulissenlandschap. Net als op een groot toneel wisselen de decors zich snel af. Bossen, weilanden, kleine dorpen, wijngaarden en her en der kastelen bepalen het beeld van dit afwisselende gebied.

Achterhoekse tradities

De Achterhoek is een streek met bossen, landgoederen, kleine rivieren en een uitgebreid recreatief routenetwerk van wegen en paden. Het omliggende landschap is rijk aan prachtig natuurschoon. Samen relaxed fietsend kunt u genieten van al het moois dat de Achterhoek nog meer te bieden heeft.

Meer informatie

Fietsen langs de wijngaard

Met zijn ruim 30 hectare aan wijngaarden is de Achterhoek één van de grootste wijnstreken van Nederland geworden. De wijngaarden zijn in eigendom van een ruim twintig wijnboeren, waarvan er een aantal lid zijn van een coöperatie. Leuk om met de Velorette te bezoeken of boek ons wijnarrangement.

Meer informatie

Nationaal Landschap

Velorette is gevestigd in het buurtschap Barlo, Gemeente Aalten en is gelegen in het Nationaal Landschap Winterswijk Aalten, met prachtige natuur, landgoederen, monumentale boerderijen die u terug in de tijd nemen. Het Nationaal Landschap rondom Barlo is een gebied van bijna 22.000 hectare groot.

Meer informatie

Toer de Boer op

Tussen de Aaltense en Winterswijkse grens, op de Haart, een prachtige buurtschap van Aalten bevind zich de IJsboerderij `t Olde Pietepol. Hier kunt u heerlijk zelfgemaakt boerenijs proeven en een kijkje neem in de “Sky-box” bij de koeien. Landelijker wordt het niet!

Meer informatie

Workshops en Horeca

In de directe omgeving van Velorette liggen de vele kleine dorpen en  steden,  die het bezoeken waard zijn. Geen overvolle winkelstraten maar een mix van gezellige straatjes, boetiekjes,diverse horecagelegenheden en gezellige terassen. De ideale omgeving voor een fiets toertocht!

Meer informatie

Kunst & Geschiedenis

Velorette is gevestigd in het buurtschap Barlo, Gemeente Aalten en is gelegen in het Nationaal Landschap, met prachtige natuur, landgoederen, monumentale boerderijen die u terug in de tijd nemen. Maar er is ook veel kunst en over de geschiedenis te ontdekken.

Meer informatie

Velorette Groepsfiets verhuur en arrangementen

Velorette biedt u leuke en unieke uitjes aan met de meermans 4 persoons-recreatiefiets. Fietsen in de Achterhoek, maar dan geheel vernieuwend! Stap eens op de Velorette recreatiefiets! Gezamenlijk een toertocht maken, en iedereen kan mee! Geschikt voor jong en oud.

Ook leuk om te doen, een aantal tips:

Waarom Velorette?

Educatief & Leuk:

Workshops:

Back to Top