Het ultieme Achterhoekse Fietsgenot

Arrangementen.

Compleet verzorgd dagje uit!

Om voor u de keuze makkelijk te maken, hebben wij een aantal arrangementen voor u samengesteld, waarmee wij u een compleet verzorgde dag kunnen aanbieden. We hebben voor u een selectie van de mooiste routes door de omgeving en ook is het mogelijk een (gevulde) picknickmand meegeleverd te krijgen. Vanzelfsprekend is het ook mogelijk onze Velorette fietsen te huren zonder gebruik te maken van deze arrangementen.

Du Vin Du Pain

Maak kennis met de Achterhoekse wijnen. Na een gezellige fietstocht door een prachtige omgeving, kunt aansluitend genieten en proeven van de Achterhoekse wijnen.
Ga naar het arrangement

Bourgondisch Biken

Wilt u heerlijk fietsen, genieten van de omgeving en natuur en onderweg langs de route gezellig picknicken met een goed gevulde picknickmand? Dat kan!
Ga naar het arrangement

Educatief & Leuk

Combineer de Velorette fietstocht eens met een leuke workshop of ontdek de cultuur van de Achterhoek met behulp van onze speciale routes. Heel erg leuk én leerzaam.
Meer informatie

Natuurlijk zijn de arrangementen slechts een selectie van de vele mogelijkheden voor een geweldig dagje uit in combinatie met onze Velorette groepsfiets. U kunt ook zelf uw dagindeling bepalen door de Velorette fietstocht te combineren met één van de vele mogelijke activiteiten in de Achterhoek. Mocht u nog speciale wensen hebben kunt u dit aangeven op ons reserveringsformulier.

Velorette Familiefiets Groepsfiets Fietsverhuur

Velorette biedt u leuke en unieke uitjes aan met de meermans 4 persoons-recreatiefiets. Fietsen in de Achterhoek, maar dan geheel vernieuwend! Stap eens op de Velorette recreatiefiets! Gezamenlijk een toertocht maken, en iedereen kan mee! Geschikt voor jong en oud.

Ook leuk om te combineren met de Velorette:

Actief uitje?

Kinderfeestje?

Fietsverhuur:

Back to Top