Het ultieme Achterhoekse Fietsgenot

Workshops en Horeca.

Velorette fiets arrangementen

Gefeliciteerd! U heeft besloten een dagje Achterhoek te ontdekken, of misschien wilt u wel een leuk uitje organiseren. In de omgeving van Velorette is van alles te beleven. Hieronder vindt u overzicht van arrangementen ,speciaal voor u hebben samen gesteld.  We hebben voor u een selectie van de mooiste routes door de omgeving. Vanzelfsprekend is het ook mogelijk onze Velorette fietsen te huren zonder gebruik te maken van deze arrangementen.

Du Vin du Pain

Maak kennis met de Achterhoekse wijnbouw. Een fietstocht met de Velorette en genieten van de Achterhoekse wijnen.
Meer informatie

Educatief en Leuk

U wilt de Achterhoek bezoeken en ook graag iets leren? Huur dan de Velorette fiets in combinatie met een workshop! Ook leuk voor teambuilding.
Meer informatie

Trappen en Happen

De Velorette fietstocht in combinatie met een high tea, diner of kookworkshop. Na inspanning volgt de verdiende ontspanning!
Meer informatie

Dit is maar een kleine greep uit wat er allemaal mogelijk is in combinatie met een Velorette fietstocht. Mocht u zelf de dag willen inplannen kunt u dit natuurlijk naar eigen wens invullen en eventueel van onze standaard startlocaties gebruik maken. U kunt uw specifieke wensen invullen op ons reserveringsformulier en wij zullen kijken of wij aan uw wensen kunnen voldoen.

Wij helpen u graag!

Velorette Familiefiets Groepsfiets Fietsverhuur

Velorette biedt u leuke en unieke uitjes aan met de meermans 4 persoons-recreatiefiets. Fietsen in de Achterhoek, maar dan geheel vernieuwend! Stap eens op de Velorette recreatiefiets! Gezamenlijk een toertocht maken, en iedereen kan mee! Geschikt voor jong en oud.

Leuk om te doen, enkele tips:

Velorette & Picknick:

Geweldig voor kinderen:

Waarom Velorette?

Back to Top