Het ultieme Achterhoekse Fietsgenot

Tarieven.

Informatie over onze prijzen en voorwaarden

Hieronder een overzicht van onze tarieven en voorwaarden voor de huur van de Velorette fiets.
velorette_7personen

Tarief verhuur per fiets:

Standaard tarief:  Per fiets per uur:  € 25,-  (4 tot 7 personen)

Genoemde huurprijs is inclusief 21% BTW en een mooie route beschrijving. De start/eind tijden gaan in overleg, u kunt uw voorkeur bij de reservering aangeven. De minimale huurtijd is 2 uur. Wilt u langer huren dan zullen wij aangepaste prijzen hanteren.  We verzoeken u minimaal 24 uur van te voren te reserveren. Voor de prijzen van de arrangementen neem een kijkje op onze  Arrangementen pagina’s

Bij het sluiten van een huur overeenkomst gaat u akkoord met de Algemene Huurvoorwaarden van Velorette. Klik hier om de algemene huurvoorwaarden te lezen. 

Verdere informatie:

De Velorette recreatiefiets is  zeer geschikt voor activiteiten met kinderen, ouderen of beperkt gehandicapten omdat er maar 1 persoon de familiefiets hoeft te besturen. Links achterin zit de bestuurder die de Velorette navigeert met behulp van twee stuurknuppels en de ligfiets is voorzien van vier versnellingsnaven zodat iedereen individueel kan schakelen.

Voor de hele kleine kinderen hebben we speciale kinderzitjes (met gordels) die achterop geplaatst kunnen worden. De stoelen zijn traploos te verschuiven over het frame waardoor kinderen vanaf ca. 6 jaar al zelfstandig mee kunnen trappen.

Aandachtspunten:

  • Minimale huurtijd is 2 uur
  • Maximale belasting per stoel is 100 kg.
  • Maximale belasting kinderzitjes is 25 kg.
  • Maximale belasting bagagerek is 75 kg.
  • De persoon links achterin is degene die stuurt en remt. Deze persoon dient altijd een volwassene te zijn.
  • Minimaal 24 uur van tevoren reserveren.

Reserveer nu!

Leuk om te doen, een aantal tips:

Du Vin du Pain:

Educatief & Leuk:

Workshops:

Aanvullende informatie:

Duo-fietsen

Het is heel goed mogelijk om wanneer iemand niet goed ter been is, of zelfs in een rolstoel zit, tóch mee te gaan met de Velorette fiets. Omdat iedereen onafhankelijk van elkaar kan trappen, is het ook mogelijk de benen stil te houden, zodat ook personen die niet mee kunnen trappen, toch mee kunnen fietsen!

Voor alle leeftijden

Er geldt geen minimale of maximale leeftijd voor het huren van de Velorette fiets. Van baby in de maxicosi tot opa of oma van 80+ . Iedereen kan mee!. Voor kinderen is er een aangepast tarief en voor de allerkleinsten hebben wij speciale kinderzitjes.

Verhuurlocatie

U kunt starten/eindigen vanaf  onze vaste locatie in een landelijke omgeving op de grens tussen Lichtenvoorde en Aalten.

  • “Klein Deunk” aan de Groot Deunkweg 12, 7122 RS te Barlo (Aalten).

Van hieruit hebben wij verschillende routes en kunt u o.a. de volgende plaatsen aandoen: Groenlo, Winterswijk, Bredevoort, Aalten, Dinxperlo, Vragender, Lievelde, Eibergen, Varsseveld, Lichtenvoorde.

In overleg is het eventueel mogelijk de Velorette fietsen op een andere locatie af te leveren (niet in het weekend!). Afhankelijk van het aantal fietsen, uw start- en eindlocatie worden transportkosten in rekening gebracht.

Back to Top