Reserveer direct: KLIK HIER
"Het ultieme Achterhoekse Fietsgenot"

Trappen en Happen bij Markt5

De ontmoetingsplaats in Lichtenvoorde

Markt5_terrasGrand Café Markt 5 ligt zeer centraal op de Markt in Lichtenvoorde en is qua interieur uniek in de Achterhoek. Dé ontmoetingsplaats in Lichtenvoorde / Oost Gelre. In samenwerking met Grand Café Markt5 hebben we verschillende ‘Trappen en Happen’ arrangementen voor u samengesteld.

Hieronder vindt u een beschrijving van de mogelijke arrangementen die we u kunnen aanbieden in combinatie met locatie Markt5 in Lichtenvoorde. (bij grotere groepen is uw start- en eindpunt van de Velorette fietstocht op onze vaste locatie te Aalten of Lievelde, beide ca. 3 km vanaf het centrum van Lichtenvoorde). Na afloop van de fietstocht kunt u dan op eigen gelegenheid naar Markt 5, alwaar een tafel voor u gereserveerd zal zijn.

NIEUW in 2016: “Heel & Deel Arrangement”

Uw fietstocht start in de landelijke omgeving aan de Groot Deunkweg 12 in Barlo alwaar de Velorette fietesen voor u klaar staan. Na een korte uitleg over de bediening van de fiets maakt u een heerlijke tocht (ca. 2 uur) met de Velorette fiets door het Achterhoeks landschap.  Velorette heeft hiervoor verschillende routes beschikbaar die voeren langs verschillende bezienswaardigheden en mooie plekken rond de Gemeente Oost Gelre en Aalten.

Na afloop van de fietstocht kunt u bij Grand Café Markt 5 heerlijk ontspannen, nagenieten en kletsen onder het genot van een heerlijk diner. De dinerkaart bestaat uit HEEL en DEEL gerechten Aan u de keus of u kiest voor 3-gangen HEEL of een 5-gangen DEEL keuzemenu.
(HEEL GERECHTEN : Groots genieten of gewoon een snelle hap? Uw favoriete gerecht wordt op een groot bord geserveerd, waarbij u zelf uw bijgerecht kiest. DEEL GERECHTEN : Houdt u van divers eten en verschillende smaken? Dan zijn de DEEL gerechten wat voor u. Bestel deze kleinere gerechten los van elkaar of combineer ze met de HEEL gerechten.)

Prijs voor dit arrangement: € 42,00 p.p. (4 personen per Velorette fiets)

(inclusief huur Velorette fiets, route 2 uur, Heel & Deel diner)

High Tea arrangement’

Uw fietstocht start in de landelijke omgeving aan de Groot Deunkweg 12 in Barlo alwaar de Velorette fietesen voor u klaar staan. Na een korte uitleg over de bediening van de fiets maakt u een heerlijke tocht (ca. 2 uur) met de Velorette fiets door het Achterhoeks landschap. Na afloop wordt u bij Grand Café Markt 5 te Lichtenvoorde gastvrij ontvangen wordt met een High Tea:

Bij binnenkomst krijgt u een welkomstsmoothie, aansluitend zal de high tea uit twee rondes bestaan. De eerste ronde bestaat uit wraps & sandwiches en de 2e ronde zijn diverse zoete lekkernijen.

Na de high tea kunt u nog heerlijk nagenieten en kletsen op het aangename terras in het gezellige centrum van Lichtenvoorde.

De prijs van dit HALVE dag arrangement is € 31,00 p.p. (4 personen per Velorette fiets). Inclusief huur Velorette fiets, route 2 uur High-Tea Markt5.

‘Trappen & Happen Arrangement’

Markt5lunchUw fietstocht start in de landelijke omgeving aan de Groot Deunkweg 12 in Barlo alwaar de Velorette fietsen voor u klaar staan. Na een korte uitleg over de bediening van de fiets maakt u een heerlijke tocht (ca. 4 uur) met de Velorette fiets door het Achterhoeks landschap. Onderweg komt u langs bij Grand Café Markt 5 te Lichtenvoorde alwaar u ontvangen wordt met een Lunch . Deze bestaat uit: Glaasje soep van de dag en etagères met wraps en stokbroodjes.

Na de lunch stapt u weer op de Velorette fiets en keert u weer via een mooie route door het Achterhoekse omgeving terug bij uw startlocatie. Velorette heeft hiervoor verschillende routes beschikbaar die voeren langs verschillende bezienswaardigheden en mooie plekken rondom Lichtenvoorde in de Gemeente Oost Gelre.

De prijs van dit arrangement is € 32,50 p.p. (4 personen per Velorette fiets). Inclusief huur Velorette fiets, route ca 4 uur, Lunch Markt 5.

  • Voor alle Grand Café Markt5 arrangementen geldt dat de drankjes berekend worden naar verbruik.
  • Het is natuurlijk ook mogelijk de aangeboden arrangementen te boeken in combinatie met een langere tocht op de Velorette fiets.
  • De prijzen zijn gebaseerd op 4 personen per fiets, huurtijd 2 uur. Voor minder passagiers, extra passagiers (kinderzitjes), langere huurtijd zal een aangepaste arrangementsprijs gelden.
  • Heeft u nog speciale wensen? Informeer dan naar de mogelijkheden.

Terug naar ons arrangementen overzicht

Leuk om te doen, een aantal tips:

Du Vin du Pain:

Educatief & Leuk:

Workshops:

Back to Top