Het ultieme Achterhoekse Fietsgenot

Trappen en Happen bij Markt5.

De ontmoetingsplaats in Lichtenvoorde

Food & Drinks Markt 5 ligt zeer centraal op de Markt in Lichtenvoorde en is qua interieur uniek in de Achterhoek. Dé ontmoetingsplaats in Lichtenvoorde / Oost Gelre. In samenwerking met Food & Drinks Markt5 hebben we verschillende ‘Trappen en Happen’ arrangementen voor u samengesteld.

Hieronder vindt u een beschrijving van de mogelijke arrangementen die we u kunnen aanbieden in combinatie met Food & Drinks Markt5 in Lichtenvoorde.

Uw start- en eindpunt van de Velorette fietstocht op onze vaste locatie te Barlo ca. 3 km vanaf het centrum van Lichtenvoorde). Na afloop van de fietstocht kunt u dan op eigen gelegenheid naar Markt 5, alwaar een tafel voor u gereserveerd zal zijn.

“TRAPPEN & HAPPEN Arrangement”

Uw fietstocht start in de landelijke omgeving aan de Groot Deunkweg 12 in Barlo alwaar de Velorette fietsen voor u klaar staan. Na een korte uitleg over de bediening van de fiets maakt u een heerlijke tocht (ca. 2 uur) met de Velorette fiets door het Achterhoeks landschap.  Velorette heeft hiervoor verschillende routes beschikbaar die voeren langs verschillende bezienswaardigheden en mooie plekken rond de Gemeente Oost Gelre en Aalten. Bij terugkomst kunt u bij  Food & Drinks Markt 5 genieten van:

  • een heerlijk  3 gangen keuzediner “Manhattan” (soep-hoofdgerecht-lepeldessert – inhoud wisselt per seizoen)

Prijs voor dit arrangement: € 45,00 p.p. (4 personen per Velorette fiets)

(inclusief huur Velorette fiets, route 2 uur, 3 gangen keuze diner)

of

  • een heerlijk 3 gangen keuzediner “Brooklyn” (voorgerechtplanken-hoofdgerecht-dessertplanken – inhoud wisselt per seizoen)

Prijs voor dit arrangement: € 55,00 p.p. (4 personen per Velorette fiets)

(inclusief huur Velorette fiets, route 2 uur, 3 gangen keuze diner)

“High Tea arrangement”

Uw fietstocht start in de landelijke omgeving aan de Groot Deunkweg 12 in Barlo alwaar de Velorette fietsen voor u klaar staan. Na een korte uitleg over de bediening van de fiets maakt u een heerlijke tocht (ca. 2 uur) met de Velorette fiets door het Achterhoeks landschap. Na afloop wordt u bij Food & Drinks Markt 5 te Lichtenvoorde gastvrij ontvangen wordt met een High Tea:

Bij binnenkomst krijgt u een welkomst-smoothie-shot, aansluitend zal de high tea bestaan uit een schaal met diverse hartige sandwiches  (warm & koud) en natuurlijk diverse zoete lekkernijen. Uiteraard onbeperkt verse thee van Senza Tea in diverse smaken.

Na de high tea kunt u nog heerlijk nagenieten en kletsen op het aangename terras in het gezellige centrum van Lichtenvoorde.

De prijs van dit HALVE dag arrangement is € 35,00 p.p. (4 personen per Velorette fiets). Inclusief huur Velorette fiets, route 2 uur High-Tea Markt5.

  • Voor alle Food & Drinks Markt5 arrangementen geldt dat de drankjes berekend worden naar verbruik.
  • Op dinsdag is Food & Drinks Markt5 gesloten, en is geen arrangement bij hen te boeken.
  • Tijdens evenementen in Lichtenvoorde en feestdagen is het niet mogelijk de arrangementen te boeken.
  • Het is natuurlijk ook mogelijk de aangeboden arrangementen te boeken in combinatie met een langere tocht op de Velorette fiets.
  • De prijzen zijn gebaseerd op 4 personen per fiets, huurtijd 2 uur. Voor minder passagiers, extra passagiers (kinderzitjes), langere huurtijd zal een aangepaste arrangementsprijs gelden.
  • Heeft u nog speciale wensen? Informeer dan naar de mogelijkheden.

Terug naar ons arrangementen overzicht

Leuk om te doen, een aantal tips:

Du Vin du Pain:

Educatief & Leuk:

Workshops:

Back to Top