Het ultieme Achterhoekse Fietsgenot

TOP Beneman.

Toeristisch Overstap Punt (TOP) Beneman

Restaurant Beneman is een sfeervolle locatie in Vragender, het kleinste kerkdorp van de gemeente Oost Gelre. Bij Restaurant Beneman zijn er verschillende mogelijkheden om uw Velorette fietstocht te combineren met een andere activiteit of aansluitend diner of buffet.

Vragender kent een uniek natuurgebied, het Vragenderveen; het enige in Nederland overgebleven levende hoogveen. Bezienswaardigheden in het kerkdorp zijn de ruïne van de laatgotische St. Jacobskapel en de nog in bedrijf zijnde korenmolen De Vier Winden.

”TOP Beneman’ Arrangement’

Uw start met uw fietstocht in de landelijke omgeving op onze locatie aan de Groot Deunkweg 12 in Barlo. Na een korte uitleg over de bediening van fiets, maakt u een heerlijke tocht (ca. 2,5 uur) door het Achterhoeks landschap. Onderweg maakt u stop op het gezellige terras van Beneman, om even te ontspannen en te relaxen. Daarna vervolgt u de tocht weer en kunt u genieten van veschillende bezienswaardigheden en de mooie natuur in de omgeving.

Bij Restaurant Beneman kunt u kiezen uit de volgende mogelijkheden.:

  • koffie/thee met Oma’s appeltaart
  • Pillewegge met roomboter
  • Heerlijk belegde broodjes
  • Pannekoeken
  • Salades

Prijs voor dit arrangement optie koffie/thee met Pillewegge: € 18,65 p.p.(2 uur Velorette fiets, 4 personen) Arrangementsprijs is afhankelijk van de gekozen optie, aantal personen en huurtijd. Om te zorgen dat alles klaar staat wanneer u bij Beneman aankomt dient dit arrangement vroegtijdig gereserveerd te worden. Op die manier krijgt u altijd vers klaar gemaakte gerechten. Prijs op aanvraag, inclusief huur Velorette fiets, route, consumptie bij Beneman

** Ook is het natuurlijk mogelijk dit arrangement te boeken in combinatie met andere mogelijkheden bij Beneman. Voor dit arrangement geldt dat de overige drankjes berekend worden naar verbruik. Heeft u nog speciale wensen? Informeer naar de mogelijkheden!

Terug naar ons arrangementen overzicht

Ook leuk om te doen, een aantal tips:

Du Vin du Pain:

Educatief & Leuk:

Workshops:

Back to Top